Допълване на снимки в произволен формат

• от

В епохата на цифровата фотография заснемането и запазването на спомени стана по-лесно от всякога. Понякога обаче се оказва, че имаме снимки, които са били изрязани, умишлено или неволно, което ни оставя ограничен поглед върху оригиналното изображение. За щастие напредъкът в технологиите вече ни позволява да допълваме снимките. В тази статия ще разгледаме безплатния инструмент ClipDrop - Uncrop, с който можем да адаптираме изображенията към всеки желан формат.

Възможността за разкрояване на снимки във всеки формат на изображението има многобройни ползи и приложения. Тя осигурява на редактора по-голяма гъвкавост при кадрирането на снимките, тъй като вече не е необходимо да се притеснявате за постигането на перфектната композиция. Ако имате подходяща квадратна снимка, но ви е необходима хоризонтална - дорисувайте я.

ClipDrop - Uncrop е нов инструмент, оптимизиран за редактиране на съотношението на страните на изображението. Той се основава на модел на основата, създаден от stability.ai.

В ClipDrop - Uncrop добавете вашата снимка, изберете формат и ще получите няколко варианта. Изберете най-добрия и използвайте новото изображение. И най-хубавото е, че е безплатно и директно в браузъра. Връзка към инструмента вижте по-долу.

А ето и резултатите със снимка на нашата червена панда:

clipdrop.co

ClipDrop - Uncrop

clipdrop.co/uncrop

Качете изображенията, които искате да рекадрирате. Изберете новото съотношение на страните. Uncrop ще генерира изображението, което съответства на новото съотношение на страните.

clipdrop.co