Илюстрирай публикацията си с кадър от филм

Представям ви Flim.ai, интелигентна търсачка, която изброява повече от 650 000 HD изображения на филми и документални филми от всички жанрове: комедия, ужаси, научна фантастика чрез късометражни филми и дори черно-бели филми! В безплатната версия имате право на 3 изображения с HD качествно дневно. Flim.ai ви помага да намерите идеалното изображение, за да изразите идеите си.

Film.ai е най-голямата в света база данни за снимки от филми, реклами и видеоклипове.

Според създателите си Flim.ai е "най-голямата база данни с видеоизображения в интернет, което я прави световен лидер в тази област". Базата данни се попълва с нови изображения на седмична база. Всяко изображение е предварително избрано от изкуствен интелект, но се потвърждава от екипите на Flim, като по този начин се гарантира художественото качество на всички предложени снимки.

Flim.ai работи благодарение на изкуствен интелект, използващ невронни мрежи. Следователно е възможно да се търси по прост начин, по елемент, присъстващ във всяко изображение от момента, в който скрипта го е открил: часовник, пиано, червено яке и т.н. Но Flim.ai отива по-далеч, той вече разбира понятия, например минималистичен пейзаж, сам на улицата или парти край басейна.

Търсачката на Flim.ai се намесва в изображенията на няколко нива. Първо, Flim.ai методично прави справка за всяко изображение по филм, режисьор, оператор, актьор или изпълнител, но също така и по вид, жанр и дата на производство. Flim.ai взема предвид и цвета. Всяко изображение се анализира, за да се откроят палитрата и доминиращият цвят, което позволява групирането им по нюанси.

V for Vendetta, 2005,
Adrian Biddle

V for Vendetta, 2005, Adrian Biddle

flim.ai

Flim

flim.ai

Flim helps you find the perfect image to express your ideas

flim.ai