Страхотни снимки на храни

• от

Foodiesfeed е източник на страхотни снимки на храни с естествен вид, които са напълно безплатни за изтегляне. Фотографите на храни от цял свят споделят своите снимки с лиценз CC0, за да помогнат за постигането на крайната цел на Foodiesfeed - да направи онлайн пространството, свързано с храната, по-красиво и да премахне всички грозни стерилни стокови снимки, които хората все още използват.

Foodiesfeed е създаден от Якуб Капушнак (25 г., Чехия) през 2014-та година. С десетки хиляди посетители месечно и стотици хиляди изтегляния Якуб започнал да вижда възможност да окаже реално влияние в онлайн света. Но той осъзнава, че не е възможно да направи всичко сам. Има голям брой начинаещи и професионални фотографи на храна, чиито снимки са много по-страхотни от неговите собствени. Това осъзнаване доведе до прехода от малък личен уебсайт до сегашното състояние на Foodiesfeed - световна общност от фотографи на храна, която помага на дизайнери, блогъри за храна и хранене, мениджъри на социални медии, собственици на бизнес и други съвременни творчески професионалисти да могат да създават красиви неща.

В момента към общността се присъединяват както любители, така и професионални фотографи, блогъри и страстни любители на храната, за да помогнат на Якуб в неговата мисия. Тяхната мотивация е доста ясна - те използват Foodiesfeed като канал за популяризиране на работата си, за повече изява, нови последователи и дори потенциални бизнес партньори. По-голямата част от посетителите на Foodiesfeed са в сравнение с посетителите на социалните медии професионалисти, които трябва да работят със самите снимки и фотографи. Следователно източникът на ангажираност във Foodiesfeed не е нуждата от забавление, а по-скоро нуждата от перфектна фотография на храна, с която да се работи.

Foodiesfeed се превърна в място, където търсенето на снимки на храна от световна класа се задоволява напълно безплатно. Това е място, където талантливи фотографи се свързват с тези, които имат нужда от тях.

Food Pictures • Foodiesfeed • Free Food Photos

Food Pictures • Foodiesfeed • Free Food Photos

www.foodiesfeed.com

Download 2000+ food pictures ⋆ The best free food photos for commercial use ⋆ CC0 license

Food Pictures • Foodiesfeed • Free Food Photos

Вижте още за:

снимки