Илюстрирай с кадър от Simpson

• от

Понякога може да поискате да илюстрирате ваш текст с кадър от "Семейство Симпсън", както е модерно напоследък. Frinkiac предлага търсене по изречена фраза в някой епизод на сериала. За съжаление няма търсене по име на герой или сцена. Търсенето е на английски език.

Frinkiac

Frinkiac

Frinkiac има почти 3 милиона сцени от "Семейство Симпсън" (The Simpsons), които могат да се търсят по фрази на героите.

Как работи търсенето?

Изображенията във Frinkiac се индексират, като се използват субтитрите на епизодите, което означава, че можете да търсите само по думи, които действително са били казани по време на епизода, а не по неща като име на герой, описание на сцена и т.н. Индексирани за търсене са сезони от 1 до 17.

Илюстрациите, които можете да изтеглите не са в голям размер, но преди използване можете да ги увеличите с някоя онлайн услуга за уголемяване на снимки.

А също така можете да откриете, че в сезон 3, епизод 22 на третата секунда се споменава името на България.

"Както знаете, ние наследихме от президента Тръмп доста сериозна бюджетна криза.", кадър от епизод 7 на сезон 11 от "Семейство Симпсън&...

"Както знаете, ние наследихме от президента Тръмп доста сериозна бюджетна криза.", кадър от епизод 7 на сезон 11 от "Семейство Симпсън"

© Frinkiac
Frinkiac

Frinkiac - Simpsons Meme & GIF Generator

frinkiac.com

The Simpsons Search Engine - Create Memes and GIFs

Frinkiac

Семейство Симпсън

„Семейство Симпсън“ е най-дълго просъществувалият американски анимационен ситком по идея на Мат Грьонинг, носител на награда Еми, дебютирал на 17 декември 1989 г. по телевизия Fox. Основан е на кратките епизоди. Според някои критици „Семейство Симпсън“ е сред най-добрите телевизионни предавания. През 1998 г. списание „Тайм“ го определя като най-добрия телевизионен сериал на 20 век, а TV Guide го класира сред 10-те най-велики предавания на всички времена през 2002 г.